Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den kvällen försökte en ängel läsa mig som en öppen bok ; without sucess

din närvaro gjorde mig knäsvag
[don\'t ask why]

din charm , samtidigt ditt sätt att hålla mig på halster .
förvirrande men ändå utmanande .

min stil , [du sa att du älskade]

jag måste veta mer ,

jag måste se dig igen

din stil , tänkande samt försiktighet

Gitarrspelet rev alla mina murar & fick mitt hjärta att pulsera till Seether

dina ord , så fel . dock så rätt .

det var någonting den kvällen , kanske blåsten . kanske din envishet att knäcka mig . men du kom inte enda in . du berättade allt , jag satt & log .

jag måste se dig igen




\' You\'re much to pretty you don\'t need your mind (just pretend)
Just pack the knowledge that your heart\'s desires (now and then)
A resurrection of the shallow and the vapid
Hey man i seen it coming...yeah \'






jag tror du hade rätt när du sa ; \' du blir aldrig nöjd \'




Övriga genrer av spegelbild
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-01-05 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

spegelbild
spegelbild