Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under hennes nakna hud

Hon förstår inte denna värld, hon passar inte in.
Låt henne vara ett tag, låt henne grubbla över varför hon inte passar in.
Hon borde inte straffas för att hon är annorlunda,
för att hon inte orkar älska livet.
Hon vet inte om det är tigandet eller skriken som är värst.
Hon försöker skära bort alla obesvade frågor.
När bli klart oklart, när blir oklart klart ?
Hon kan inte förmå sig att förklara mera.
Hennes minnen sköljer över den nakna huden.
Hon undrar varför hon inte vågade lyckas.
Hon vill älska någon, men undrar om hennes hjärta är för trångt.
Hon älskar mörkret och den självklara natten.




Fri vers av miss_me
Läst 253 gånger
Publicerad 2005-05-20 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss_me