Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"En dag att få känna att jag fått dig, att få hålla ditt hjärta av guld i min hand. Skriva I.O.U i ett hjärta av sand.\"


I.O.U i ett hjärta av sand

Dina ögon utstrålar förväntan, ditt samvete håller dig tillbaka.
Vad ska jag göra eller säga för att du skall våga, släppa taget och ge efter till på råga.
Det är svårt att viska, hålla inne de ord som man vill skrika ut så alla får veta.
Inte hålla kvar dem och sen glömma bort dem, för vem orkar då att leta.
Du har ett hjärta av guld som glänser och glimmar, därför är det svårare att tänka bort de känslor man har...blir en otrolig smärta.

Du är som årstiderna, man tycker om alla men alla har olika saker som man tycker om.
Vintern är kall och grå, då vill man vara hemma tillsammans och mysa.
När man går ut får man hålla handen för att hålla värmen och tanken på det får mig att rysa.
Våren är frisk och oförutsägbar, då vill man vara ute i skogen och dra in den friska luften.
Springa runt och leka, plocka en nyutslagen vitsippa som precis blivit mogen.
Sommaren är varm och solig, då vill man bada i en avlägsen oas hemligt smeka och viska...skvätta vatten och leka.
Hösten som kommer med färgen, det röda, det gula, det oranga och det gröna.
Att få springa runt och se dagen bli natt, för sen på kvällen komma hem och ligga i varandras famn för att man är alldeles matt.

Dessa känslor och tankar får mig att gråta, lyckligt och varmt.
En dag att få känna att jag fått dig, att få hålla ditt hjärta av guld i min hand.
Skriva I.O.U i ett hjärta av sand.




Fri vers av Mysterica
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-06 21:13



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Vackert och längtansfullt! Du förmedlar härliga känslor om årstiderna! Mmmm...
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica