Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bort, vi ramlar bort från ramen av perfektion


Allt blev en dimma
dina händer på insidan av mina lår
fingrarna runt min själ
tungan i min hals
jag vill bort
härifrån
bussen har gått sitt sista varv
chauffören är på väg hem
tilll sin sovande fru
barn, hund, villa
FAN!
helvetes jävla skit vad
jag vill härifrån
med dina händer på insidan av mina lår
fingrarna runt min själ
och tungan i min hals!

allt blev en dimma.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-06 21:55



Bookmark and Share


  octobertragedy
jag gillar den här och sättet du skriver på, jag känner igen mig. snyggt!
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin