Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
something to warm your heart. maybe.


It\'s funny how it all turned out, we needed so much more.

this is the only thing you can\'t take away.

when i say i love, i love with all my heart
you can\'t take away that part.
YOU CAN\'T TAKE AWAY THAT PART.

den enda kärlek jag får
är i drömmar

kan det verkligen vara SÅ JÄVLA SVÅRT att älska någon!?

bara då man yttrar orden \"ingen saknar mig\",
så saknar ALLA plötsligt en.

och bara då man yttrar ordet \"ingen älskar mig\"
då älskar ALLA plötsligt en.

jag önskar att jag hade en vän.
en riktig vän.. men hur jävla svårt kan det vara!?

jag önskar att jag kunde klona mig själv.

då skulle jag vart bästis med mig själv
bästis med mig själv och skitit i alla andra!

i need you to feel bad,
cuz you don\'t deserve my love.

i need you to feel bad,
cuz i don\'t know what elses is going to make you come back.

all i ever did was love you.
all i ever did was in vain.
cuz you don\'t love me.

but i\'m a survivor.
a survivor.
that was never meant to survive.
just too much of a coward to die.




Fri vers av millie
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-07 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

millie
millie