Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradislikt

Du viskade tyst att natten var ung
Vi springer över kullar när ingen ser
bortom sol
bortom moln
bortom planet
beröring av ord

till död sjö med djävulstrådgarn
låt oss inte bada näck
låt oss inte bada näck
vi ska icke kvarstå
nej, vi ska icke kliva i

Du viskade tyst att natten var kung
Att morgon var drottning
att tid är som en kniv i hjärtat
där själarna icke längre består av ideal
och andra människors förhoppningar

så låt oss ligga någonstans mellan grönt gräs och blå himmel
mellan himmel och mellan jord
då förblir jag lycklig
ja, då förblir jag lycklig

då är jag en del av någon sorts kärlekshistoria
med lyckligt slut




Fri vers av ciissi
Läst 275 gånger
Publicerad 2008-01-07 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ciissi
ciissi