Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
käresta


faller och snubblar bland sukt och lust

och jag
hatar fan
i helvete
att jag
måste sitta
här och
patetiskt skriva
om dig
istället för
att åtminstone
få titta
på dig

oj. nu. blev. det. en. hel. mening. utan. punkt. och. stor. bokstav. förlåt.




Fri vers av ciissi
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-07 15:34



Bookmark and Share


    Seud P Myno
Låt dig inte kännas missförstådd av de som lyssnar på dig.



Ibland kompenserar man för sina brister; Det tycker jag du ger uttryck för här.

Jag känner längtan i orden
Dom saknar personen ifråga

Bra skrivet!
2008-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Varför skriver du om du anser det vara patetiskt?
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

ciissi
ciissi