Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan man vara ovisst, får se vart det leder......


ORD (11)

Nu
vill jag va
lite sjuk
och ska
med stuk
enbart fabulera
eller tabulera
perverst masturbera
vilset manövrera
mellan knökfulla kadrar
av melankoliska skvadrar
som mig,aldrig, förtalar
möjligtvis kraften förhalar
när stormen bedarrat
nu har jag er alla narrat.....




Fri vers av Mats Henricson
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-07 15:56



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Du har ändå den glada tonen i all ord...en optimistisk ton, som inte annat kan gillas..Gillar dina ordlekar//B
2008-01-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
What! Är D*U tokig...
Man kan ju bli orolig...
Du, som för oss är, alltid så:
****** S*O*LI*G*******
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska