Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När smärtan är så djup, endast sömnen läker....


Mina tårar

Mina smärtsamma tårar

Jag är så förundrad över alla dessa tårar:
GLÄDJE, SORG, FRUSTRATION, ILSKA.

Hur många definitioner finns det för våra tårar.
Dessa tårar som trillar ner som varma regndroppar på kinderna.

Eller när det känns som hjärtat skalll brista
och tårarna bara strömmar längs med kinder och haka.

Flödet vill aldrig sina.
Smärtan är för stor.

Varför kan jag inte sluta gråta.
Jag hackar tänder, försöker ta mig samman.

Men brister åter ut i de smärtsamma gråtattackerna.
Snart är jag uttömd på energi.

Hjärta eller huvud vill inte känna eller tänka.

Vill somna och vakna lycklig...

Jag vet inte vad morgondagen ger mig...
så nu sluter jag mina ögon och faller i sömn...
låt mig sova ett tag, snälla! /Piann




Fri vers av Piann VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-07 19:18



Bookmark and Share


  Ronny Berk
finstämd poesi med smärtans flödens tårar lika väl som själens stillnader under sömns rogivande läkekrafter...
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP