Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina kyssar smakar inte längre honung


jag kan höra ditt hjärta slå,
det låter som att någon försöker
ta sig ut genom ditt bröst

finns det någon där inne?




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-07 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin