Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


svår frestelse

Baby, du och jag...
Övertygade att vi är varandras öde.
Jag tror på att vi klarar oss igenom det, bara du står vid min sida.
Vi kan skydda och rå om, värma varandra sålänge det finns kärlek.

Jag ger efter i åtrå aktig frestelse, med dina ord som mjuk musik för mina öron.
Jag famlar i mörker, söker efter en gnista...en slocknad eld som kan få brinna igen.
Ödet är inte mitt, men kunde mina händer magi så skulle dem trotsa livets klocka.

Jag är döende för lite handling, jag är trött på att sitta här och skriva denna bok.
Jag behöver en kärleks reaktion, baby ge mig bara en enda blick.
Ditt hjärta är inte gjort av sten, dem bitarna är bara små bitar av mitt eget.

Det va en regnig natt när du kom i mina ögons mål.
Allt jag vill göra är att älska med dig,känne din värme.
Säg att du vill, du vill att jag ska.
Allt jag vill är att älska med dig.
Jag har kärlek, en varm famn att hålla mig intill.
Vi utförde magi den natten, du gjorde allting rätt.
När jag vaknade var din sida av sängen bäddat slätt.
Jag visste att detta inte skulle bli lätt.

Lev i mitt minne, du kommer alltid finnas där.
Som en saga, en sägen precis som du vill.
Doften av dig finns kvar, alltid en påminnelse...ett dis av kamomill.




Fri vers av Mysterica
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-07 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica