Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tid jobbade jag som resande åt en firma som var \"störst\" i sin branch... ja de var innan diktatorn hade visat sin rätta sida.... Han var nog den sämsta och dummaste chef jag haft, men han hatade att jag inte blev rädd.... som alla andra på firman ble


Diktator fånet

Va fan menar du med att hyra en 480
Vrålade han, uppsynen var grym
140 kg elak göteborgare med en käft
som skulle få vilken grävskopa som helst
avundsjuk

De fanns ingen annan, med dubbdäck
Svarade jag och såg mej om
ALLA mina arbetskamrater hade flytt
Ingen var kvar, och det liksom sjöng i
Metallen på lagret, av vrålapan

Han påminde en del om en oranggutang
Så jag flinade lite
VA FAN flinar du åt
Skrek han då, Helvetes djävlar
Meningen var väl att jag skulle bli rädd

Och förresten, när jag ger dej order
Så ska du fanimej utföra dom
Fortsatte han sitt skrikande
Du ifrågasätter inte mina genomtänkta order
Oops nu får han snart hjärnblödning tänkte jag

Pulsen syntes liksom utanpå pannan
Det är jag som bestämmer här
Skrek han på igen.
Han spricker nog snart
Kunde inte låta bli han såg så kul ut..

Och återigen så verkade han explodera
Världens argasta Magnusson
Fulaste med verkar det som
Ooops nu ryker det av skallen
Tänkte jag och problemet blev

Jag höll på att få ett skrattanfall
Så jag började hosta
Han tolkade det som om jag gav efter
Så jag hostade klart med mina skrattårar
Kvar i ögonen så sa jag lite lugnt

Du ska va glad att nån på den här firman
Säger sanningen och inte bara nickar med
Som nickedockan Janne m fl
Han såg alldeles chockad ut
Den tanken hade han nog aldrig tänkt

TROTS att allt annat ”var så genomtänkt”
Man undrar ibland
Om alla diktarorer tänker likadant
Kanske därför de hamnar så snett
Jag slutade på den firman
Och den försvann inom nåt år
Diktatorn hade inget att \"diktatorera\" över sen.
Verkligheten kom ikapp....




Övriga genrer av LassO
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-08 02:51



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Tack Lasso, för skratten du gav mig! Vilken härlig karikatyr du skissar här..... Jag ser honom framför mig i sandlådan, för längre än dit hade han väl inte kommit!
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO