Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar bland de som ska bli framtidens byggare…


Tankar bland de som ska bli framtidens byggare…

Tänk att va ambulansförare sa Acke
Vilket jobb att ta hand om trasiga människor

Men tänk o va murare då, sa Strid
Lägga sten på sten hela dagarna…
Så vidrigt

Hm men att va fiskare måste va ett helvete
Sa Janne, kallt o blåsigt, kalla slemmiga fiskar

Men tänk och va murare, sa Strid
Med äckligt bruk som ska mellan alla
Dessa jävla stenar

Eller och va rörmokare, hördes från nån
Hålla på med en massa skit hela dagarna

JA men TÄNK o var murare, sa Strid
Dessa förbannade tegelstenar hela tiden…

Strid blev inte murare, han blev snickare…
Trodde nån, nåt annat?




Övriga genrer av LassO
Läst 304 gånger
Publicerad 2008-01-08 03:56



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja - alla jobb har sina stunder- väl skrivet!
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO