Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har inget dött träd på gården, ändå kan jag se det framför mig som omdet alltid stått där.


Det döda trädet

Det döda trädet står på gården.
Sträcker sina smala fingar mot
en himmel det aldrig kommer nå.

Sakta vissnar det bort för det
fick inte den näring och kärlek
som var så viktig.

Näringen och kärleken
som ser till att jag lever kvar
och inte vissnar bort,

som trädet...
på gården...

Som aldrig får komma till himmelen.




Fri vers av någonivärlden
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-08 12:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Dessvärre finns det människor som går samma \"öde\" till mötes.
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

någonivärlden
någonivärlden