Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se tiden ändras

Ser förändring

känner luftombytet

 

Vet inte

om det blir bättre

men sämre kan det inte bli

 

Se tiden ändras

och ja med den

vad imorgon har att ge

är annorlunda och kanske mer givande

än vad igår hade att ge 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 200 gånger
Publicerad 2008-01-08 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson