Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssnar hör naturen viska

Fylld av stress

ingen tid att vila

bråttom

bråttom

får stanna en stund

en annan dag

 

Men förtidigt

till bussen

jaja

får väl vänta

 

Lyssnar hör naturen viskar

ta det lungt du hinner

måste vila med

hämta kraft med




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-08 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson