Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden efter sol eller kärlek!

Saknaden efter sol eller kärlek!

Det är så kallt häromkring mig
Så jag fryser så
Det är så kallt att håret reser på sig när jag ryser
Så jag undrar nu när du ska komma och ge mig din värme, din hetta, din glöd
Kommer du inte snart och värmer upp mig så kommer mitt hjärta snart att förfrysa och bli min död

Ken Cassel
8/1-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 269 gånger
Publicerad 2008-01-08 16:05



Bookmark and Share


  karenina VIP
jag tror, när man längtar, det är då man egentligen skall göra det som minst... för det är när man inte letar som det man önskar uppenbarar sig.
2008-01-08

  Lyckohäxan Enediel
Förfrusna hjärtan...ajajaj. Måtte lite sol och hetta dyka upp bland dessa rader...
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel