Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grekland år X



På hotellets nakna sida
betar du min kropp

medan neon partyts
skuggsida glänser

Det namn är okänt
men resan tog
mig till Rhodos




Fri vers av Neal
Läst 257 gånger
Publicerad 2008-01-08 16:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tänk...ett neonparty!
Utan Lena PH.
Hon skulle bara sabba alltsammans.
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal