Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är nykära!

Vi är nykära!

Sakta närmar vi oss varann
Automatiskt söker hand efter hand
En vänskaplig klapp blir till kel och smek
Ögonen tindrar i en kärleksfull lek
Hjärtan börjar att slå i en allt snabbare takt
Bjuder upp för att dansa till det blinkande skenet på ett diskotek för nu har kärleken tagit oss i sin makt
Vi är nykära

Ken Cassel
8/1-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-08 16:24



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Att få vara nykär är en av livets absolut bästa droger! =)
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel