Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stop






Hennes hjärta frös fast
i blodet som borde pulsera

Hennes fötter fastnade
i vattnet som borde rinna

Hon stannade samtidigt
som tiden slutade gå




Fri vers av sleepwalking
Läst 519 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-08 17:13



Bookmark and Share


    CaMillA
Vackert!
2008-03-06

  Carola Zettergren
SUVERÄNT!
Språk,känsla
ALLT!!!
2008-01-26

    ej medlem längre
sjukt hemskt låter det, men ett snyggt sätt att beskriva det på.
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking