Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet äventyr!

Ett litet äventyr!

Är du redo nu så ska jag ta med dig på ett litet äventyr där vi tillsammans flyr verkligheten
Där vi flyr bort från den här planeten in i ett svart hål
där antimaterian som flyter fritt fram och ger oss vad vi tål när vi skakar loss in i en annan dimension
Det är nu som äventyret börjar
Så försök nu att hålla en god min och bli inte rädd för vi ska nog få fason på den här historien

In i en annan dimension, in i en annan galax
Titta vad vackert det är här
Vilken jävla tur vi har
Vilken jävla flax
På den här planeten kan vi nog landa
Kan ni se den där stora skylten?
Jag tycker att det ser ut att stå
ARLANDA

Ken Cassel
8/1-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-08 17:48



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
*skrattar gott*
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel