Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud be vare drottningen!

Gud be vare drottningen!

Gud be vare drottningen
Kvinnan som styr våra liv
Hon som retar oss ibland på pin ki
För med makt över oss alla kan hon befalla vad som helst
Älskar du inte henne är du inte heller frälst och då gör du henne en bara en björntjänst
så när hon sen sänder dig till galgen och du blir hängd blir du blir fri ifrån hennes tyrannini

Gud be vare drottningen!

Ps
Såg precis en video ifrån Sex Pistols
Vart väl inspirerad att skriva om det gamla England
Elisabeth och så vidare?!
Med vänlig hälsning

Ken Cassel
8/1-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-08 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel