Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sångfåglarna

Här sitter det två små sångfåglar och kvittrar
när de sjunger
Min kärlek till dig är på det djupaste vatten
Själv så sitter jag här bredvid och försöker hänga med
när min dotter och hennes bästa vän sjunger ikapp
till låtarna på Singstars
Tv-spelet
Blir smått imponerad eftersom jag har märkt att de
har börjat att bli bättre på att sjunga
Så med ett stort leende så bockar och bugar jag åt dem
medan jag tar av mig hatten då jag tillönskar dem
en karriär i framtiden som just det
Sångfåglar
Det är ju ni som kommer att få hela världen att
börja gunga...

Ken Cassel
15/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-08 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel