Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

War at home!

War at home!

Jag har mitt eget lilla krig här hemma
för ibland så går jag som i blindo i dimman
som i ett dilemma
Vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag släpper en tår
Men som jag förstår så är det min egen femma att reda ut
Så kriget fortsätter
Men i vilket fall som helst så tar här i alla fall min lilla historia slut
I alla fall för den här gången
Så tjing tjong i buljongen
Ha det så gott

War at home ………………

Ken Cassel
8/1-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-08 20:27



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
War at home...härlig text men trist att uppleva...
2008-01-09

    tramp
Välbeskrivande text, hoppas att det är ett kuddkrig som utkämpas med rykande fjädrar och försoning i djupaste sänghalmen !
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel