Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetsglädje


IDAG så fattade jag hammaren igen
Idag så träffade jag en ny människa
Va kul vi hade det
Både med snickrandet och snacket

Kanske är det ”en ny fas” i livet
Att återgå till sitt gamla yrke
Men
Även om det var bara ett mellanspel
Så var det kul…

Jo min nye kamrat ville ha mej med
På jobb forsättningsvis
Sa han efter 2 timmar
”Jag behöver en snickare” sa han

Vi får väl se…
Men
För första gången på länge
Så längtar jag till nästa morgons arbete…




Fri vers av LassO
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-08 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO