Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om snö, kyla och kärlek


Kärlekens vind

Kylan utan dej
Får mitt blod att frysa
Som en istapp
Från stuprännan

Smälter i din famn
Av hettan du ger
Som snögubben
I vårens första tö

Skrev ett brev
Om min kärlek till dej
Bläcket bildade klumpar
Av tårar från min kind

Mitt fönster står alltid
På glänt
Så din kärlek kan blåsa
Liv i min gryning

Du är min

Kärlekens vind




Fri vers av Jack_iX
Läst 524 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-01-08 23:17



Bookmark and Share


  KristinaE
Underbar kärlekslyrik - orden strålar av värme in i hjärtat!
2008-01-12

    sunnanvind
Grattis vännen till en av mest läsvärda! /Sunnanvind
2008-01-09

  Piann VIP
Mycker vacker dikt.
Den får det att krypa i i kroppen...den berör!
Kram Piann
2008-01-09

  Maria Zena Viklund
vacker kärleksvisa!
2008-01-09

  Betlehemsstjärnan VIP
Vackert vackert...så underbara varma ord av kärlek/B
2008-01-09

    Maria Malm
En svepande kärleksvind..fint..
2008-01-09

  prinscess VIP
det var vackert
en vacker dikt om kärlek
som sveper om din älskade
2008-01-09

  Yvonne
Ljuvligt vacker dikt med härliga metaforer. Applåd!
2008-01-09

    sunnanvind
Åh...vad vackert, känslosamt ...ömt, försiktigt , ja viskande på nå\'t sätt...
2008-01-09

  Pulsatilla
Ååh denna är vacker!
Innerlig och varm!
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX