Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har vi väl våra drömmer, en del, som denna, har i varje fall, \"nästan\" hänt... men som Frithof Nilsson Piraten sa, \"de finns inga lögner, bara sånt som inte hänt ännu\"


Livsglädje


I min dröm
Så kommer jag hem till dej
Du ”behöver hjälp” säger du
Av en man

Hm du öppnar med bara en morgonrock
Lite löst sittande
Och du vet om, vad det gör
Med ”en man”

Du ville ha hjälp
Javisst svarar du
Kom in här, och du vinkar med mej
I sovrummet

Där släpper du rocken på golvet
Samtidigt som du går
Och barfota över hela kroppen
Så lägger du dej ned

Och jag ser din härlighet
Dina kurvors lockelse, Och allt som är ljuvligt
Dina ögon ler och lockar
Jag behöver en man, är djävligt kåt…




Fri vers av LassO
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-08 23:28



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
\"barfota över hela kroppen\"

Det är ren och lustfylld poesi!
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO