Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flåsen i nacken


Dödens andedräkt

Jag kunde inte


Visste inte hur jag ska må
Hur jag ska göra
Allt mörknar
Jag finner inget ljus
Jag ser dem
Virvlar runt i mitt huvud,
Hur kan något som är så självklart
Plötsligt verka så oklart
Dödens andedräkt vilar på mina axlar
Hans andetag flåsar mig i nacken
Jag bugar mig
Och tackar
Allt blir så otydligt
Jag kan inte tro det
Vi är ju i Sverige
Du ljög
Jag som presterade hela mitt liv
Det var allt jag ville
Nu förstår jag
Vänta ..
Du har gjort ditt val
De skriker ditt namn
Jag tittar ned från ovan
Jag kan inte tro det
Aska
Fåglar sjunger
Allt ljusnar
Jag saknar dig
När jag är borta
Tänk inte på mig mer
Jag kände inget alls
Bara le
Har du någonsin älskat någon
Så starkt
Du skulle offrat allt
Med kroppen som sköld
Men allt du gör är sårar
När allt du står för
Sviker dig
Jag letar
Förgäves
Sen sjunger jag om kärlek
Som om jag ens visste
Känn ingen smärta
Bara le
Tänk tillbaka
På imorgon
Samma dröm
Igen
Gråt och djupa andetag
Varför säger du alltid det?
Snälla
Lämna mig inte
STOPP
Stanna
Jag tittar upp
Spegelbilden
Spottar mig rakt i
Ansiktet
Det är försent ...
”du hade din chans”




Fri vers av Aida*
Läst 484 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-09 00:24



Bookmark and Share


  sjörövar_fabbe
JätteJättefint,
Jag älskade den, för jag måste tänka när jag läser-
2008-02-29

  aol
fantastiskt gillas verkligen
2008-02-08

  Aisha VIP
...tung...oroande....tycker om:\"Fåglar sjunger Allt ljusnar Jag saknar dig\"....A.
2008-01-13

  Sadhistory
wow, du skriver fantastiskt.
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Aida*
Aida*