Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DEL 2 om vårt kära fosterland och dess tillstånd, förr och nu...


SVERIGE (2)

Sverige
En gång Trygghetens Hemort
Sverige
Knackar på Förfallets Port
Sverige
Då Staten stödde oss
Sverige
Nu Staten strax föröder oss
Sverige
Alla fick skola och vård
Sverige
Snart blöder ur öppna sår
Sverige
Kommersen avancerar
Sverige
Kommunerna fallerar
Sverige
Styrs nu av Egoister
stödda av Penninggalna Ekonomi-Terrorister ........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-09 10:30



Bookmark and Share


  To
Ja precis så känns det som. Bra skivet... Sverige, Sverige.
Vad har vi att fira på nationaldagen? Egoismen? Är det något att fira?
Mera pengar och makt till de rika? Det vill jag inte heller fria.

Robin Hood is steel living somewere, Robin Hood rules.
2008-01-17

  Per Teofilusson
all kritik på neddragningar och avgiftsbeläggningar inom offentlig service och kultur bemöts av makten med milda vänliga \"nej, vi fortsätter såhär\". Nu senast var det den där som bor på Strandvägen vad den nu heter.
2008-01-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rätt skrivet och drivet!
Nu när man tar klivet,
uti livet, blir det tomt:
Det de fattigare skulle ha:
Är till de rika, istället givet!
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska