Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintermigrän



Finns det något jävligare?
Huvudvärkens hamrande hålligång
med huvudet i skruvstäd under skallande skallning
oavbrutet kräkandes och bräkandes av pinan
medan sömnlösheten vidmakthåller,
uppehåller gränslösa tortyren
som bara håller på och håller på och håller på,
häftigare hela tiden, tills man storknar
och kreverar för att längta efter att krepera...
Nej, värre kan det inte bli.
Alltså kan det bara bli bättre.
Når man djupets botten hittar man alltid en bakväg ut,
om det så måste bli genom klosetten -
till slut blir ändå allting bara skit.





Fri vers av Aurelio
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-09 20:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen vartenda ord, tyvärr!
2008-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Djupets botten ,ja.
Det som alla är så infernaliskt rädda för.
Ytan är mer lockande, med sin bedrägliga hollywoodglans.
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio