Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wet t-shirt contest!

Wet t-shirt contest!

Lungorna var det inget fel på
Naturellt vackert formade som två mellanstora noshörningar spretade de ut som två knoppar igenom den nu genomdränkta t-shiiten till alla killars belåtenhet
Då killarna skriker
Henne vill vi ha
Måtte hon vilja stånga oss allihopa

Ken Cassel
9/1-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-09 20:42



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Äsch då... hellre detta!

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=104406

2008-01-09

    Nattviol
haha!
vad har du nu sett
på teve?
*asg*
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel