Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill så gärna känna en bebis i min mage en 4:de gång. Bara en gång till.... Ett litet barn med kärleken. Hoppas att dom däruppe lyssnar....


En tyst önskan....

Jag tänker på små små fötter.
Och väldigt små händer.
Aldrig någonsin använda förut i denna värld.
En rund liten mage som aldrig förut blitt klappad på.
En liten kind som aldrig blitt pussad på.
En liten kalufs aldrig doftad på.
Små små kläder som hänger på rad i affären som bara väntar på att bli köpta.
Till just den lilla människan.
Som aldrig förut ens haft kläder.
Som inte ens ännu vet vart h*n ska hamna.
Snälla välj min mage till ditt lilla bo!
Välj mig!
Du är önskad här.
Och jag ska aldrig någonsin låta något hända dig...
Du fattas mig....




Fri vers av Puzzel_25
Läst 625 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-09 20:46



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vackert skrivet om kärleken till ett efterlängtat barn
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25