Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara människa


Ingens kunskap
är alltäckande
Utom möjligtvis
Guds

Det är bristerna
hos oss
som förstärker
våra styrkor

Ändå
när kravens vindar viner
runt husknuten
har jag så svårt att acceptera
att jag bara
är människa




Fri vers av HQ
Läst 269 gånger
Publicerad 2008-01-09 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ