Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu fortsätter fördjupningen i min önskelista.


Önskelista - Förståelse





Jag önskar jag kunde förstå bättre
vad som händer runt omkring mig,
i samhället, i min närhet, i världen,
förstå vad som händer innuti mig.
Då kanske inte saker och ting
skulle te sig lika främmande.




Fri vers av Anna H
Läst 294 gånger
Publicerad 2004-03-30 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H