Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt av vikt jag säger…

 

jag stal en kram
för det var allt jag behövde
allt som blev min räddning

jag stal lite värme
för snön kan vara så kall
jag stal allt du tänkte
för du gör så bra val

tänk att ha din förmåga
alla svaren som jag söker
du blev min räddning
du och kläderna du bär

jag stal en kram
det var allt jag behövde
jag stal alla dina krav
det som du inte behövde




Övriga genrer av Mike
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-10 18:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hm..stal eller fick ..fast stal känns bäst måste jag erkänna och känna..jag har också stulit...*L*
Relaterar, bra!
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike