Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Vaknar i ett tomrum
ett svart hål
ingen möjlighet att
ta sig upp

Bara mörker och
fukten dryper

jag känner väggarna
som kryper sig närmare




Fri vers av Neal
Läst 236 gånger
Publicerad 2008-01-10 18:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Klaustrofobisk känsla!
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal