Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskelista - Någon att tala med



Jag behöver
någon att tala med,
någon som ställer
de svåra frågorna,
reflekterar mig
och mina tankar,
någon som hjälper mig
att utvecklas,
någon som lyssnar.
Därför önskar jag mig
någon att tala med.




Fri vers av Anna H
Läst 272 gånger
Publicerad 2004-03-30 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H