Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...ett gruskorn...

jag är ett gruskorn i hennes ena sko
som hon måste tömma ut
jag är den kalla regndroppen som smiter in längs med hennes nacke
som hon måste värma
jag är den fransiga tråden i hennes kjol
som hon måste klippa bort

på ett ögonblick är jag borta
men jag fick min tid




Fri vers av micke marin
Läst 410 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-01-11 01:00



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Fantastiskt
upplevelsen av nuet
2008-04-20

  Connie
Du den var ju toppen!
2008-03-17

    EllenCalmira
å, så du får till det!
2008-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag är Darkwing Duck!
2008-01-11

  Michaela Dutius
lågmäld och berörande.
2008-01-11

  Sadhistory
Tänkvärd text, gillar den här *applåd*
2008-01-11

    Trast
Ojoj, ja så har jag också känt. Bra beskrivet. Blåsvart humor.
2008-01-11

  Lyckohäxan Enediel
Kan inte låta bli att le åt denna text...för det känns lite som att syftet ändå var att få just den lilla tiden.
Bra skrivet :)
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin