Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

love

lyft mig upp mot solens ljus
ge mig stjärnorna och havets brus.

se på mig,
andas med mig.
finns hos mig,
när jag behöver dig.
älska mig,
älska med mig.
krama mig och håll mig hårt.
då klarar vi allt som är svårt.




Fri vers av såradsjäl
Läst 427 gånger
Publicerad 2004-03-30 17:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre

2004-10-19
  > Nästa text
< Föregående

såradsjäl