Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugondedag Knut städas julen ut (lite i alla fall)

 

 

Nu ska varje tomte ut

och mina tomma ytor ska åter

vara tomma

Jag ska byta röda gardiner mot vita

och bädda rent i varje säng

I kyl och frys och kakförråd

ska jag rensa ut allt julesnask

Men granen glittrar ännu fint

och sprider mjukt sitt morgonljus

så den och alla stakarna

får lysa lite till




Övriga genrer av Jojo
Läst 251 gånger
Publicerad 2008-01-11 09:59



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Vi städar tillsammans, tror jag...
men lite olika.
fin dikt!
2008-01-11

  glittertindra
lite vill man ju behålla... :) det är fortfarande lite mörkt så lite extraljus gör inte ont...
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo