Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen - en grå luffare

Vår tid
när dagen inte är mer
än en grå luffare
som bara en stund
stannar att vila staven
innan vägen
åter för honom bort -

vintersvart
kommer hans skugga
och dröjer sig länge kvar




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 782 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-11 13:45



Bookmark and Share


  aol
så fin poeesi
2008-01-16

  "Silver" VIP
Klockren personifiering av dagen!
2008-01-13

  vera gade VIP
Oj så fint Björn, den här sitter helt rätt idag, jag ser med kärleksfullt överseende på min gråa dag därutanför fönstret.Luffaren.
En sak som intresserar mig- för att jag själv har problem med det förståss: det är hur man bäst gör med kommatering och dylikt. \"Gör som du känner\" tycker jag är en dålig analys. Hur du har tänkt det med : ,bara, -skulle jag vilja få del av.
2008-01-12

  Jessica Ebbesson
Vilken skön beskrivning av den gråa dagen. En luffare på \"genomresa\"..
2008-01-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag tycker dagen
skulle bli tuffare
en riktig påknufffare
och få bort alla grå moln
och ge dom en riktig, påpuffare
2008-01-11

    papillon
Den här är fin och de sista tre raderna har en väldig tyngd. Härlig!
2008-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Här doftar det Setterlind.
En väldoft!
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP