Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på brustna hjärtans café

idag träffades vi
hand i hand
på brustna hjärtas café
med för mycket intag av
svartvinbärs te och cigg
fick vi nog
och älskade opåverkat
bland människors
röster och skratt

Opåverkat
men vi påverkade världen.





Fri vers av Johanna Hallin
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-11 18:33



Bookmark and Share


  berxper
Ibland är det härligt att vara vi mot hela världen!
2008-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Minns du Blå Tåget?
\"Brustna Hjärtans Hotell\".

Fin dikt!
Tar mig tillbaka till gymnasiets dagar.
Vi löste världsproblemen på närbelägna Princess...
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin