Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

decemberkrig

det var decemberkrig utanför
mitt sovrumsfönster inatt

jag vaknade av knivhugg
i själen
och skrikade barn sökande efter
kärlek
vart är världen på väg
vi lever i kaos
bland kaosflickor och kaospojkar

det svartnade för ögonen
och jag vet inte om
jag är vaken.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-11 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin