Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgondagen gick förlorad

jag vill leva
som om morgondagen gått
förlorad
jag vill älska hejdlöst
tills benen inte längre bär
mina tankar
som plågar sönder
min verklighet
för jag är min egen fånge
i fantasin
så fängsla mig vid
ett träd
vid en gård
där verkligeheten finns imorgon
så även
jag som du
får uppleva vad som är
verkligt innan min sista dag
är kommen.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-11 22:18



Bookmark and Share


    Bim
...mina tankar som plågar sönder min verklighet...orden berör mig starkt ,- tycker om det du skrivit.Hälsn.Bim
2008-01-14

  octobertragedy
åh, just så! kanon! applåder!
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin