Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syre

 

av alla sköna andetag
som jag hittills tagit i mitt liv

är de som jag tar med Dig
just där..   ..   ..
(i pausen mellan alla levande ord)

de som har förändrat Mig
allra mest




Fri vers av Nattviol
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-12 00:05



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Skönt vilsam dikt som man bara andas i...
;o)
2008-01-12

  Lena Renman
Vad skönt att kunna skriva en sådan gemenskap också i ord.
lena
2008-01-12

  Per Teofilusson
läser den här som middagsbön. pausen är underskattad i denna tid (tror jag), om inte hos våra poeter
2008-01-12

  objekt3
förändrat... förädlat? Dyker upp i mitt huvud. Vackra andetag :D
2008-01-12

    papillon
Vilken underbart vilsam text, sammanhållen, len ett barn över skalpen. Den tar jag med mig och går att sova.
2008-01-12

    Bögen
En harmonisk, stillsam text som andas tillgivenhet.
Tanken om andetagen som förändrare var en lite ny vinkling... ska grunna på den!
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol