Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bärgar



en silversnigel
bärgar sin svarta snäcka

över himlens valv




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 842 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-01-12 09:57



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Jag sällar mig till raden av avsvimmade kvinnor.
Du får nog ta fram vattenhinken för att få liv i oss.
Tack för den målande bilden. Silversnigel den vill jag se.

Eva
2009-02-02

    Melona
så underbart

du skriver

så vackert
i dessa få rader!
2008-02-13

  Maria Zena Viklund
åh helt underbart skrivet, vilken bildformation, applåder o bokmärkning!
2008-01-19

  Markattan
Vackert målad poesi!
2008-01-14

  Nasrin
Det är tjuvligt och vacker beskrivnig av måne.
2008-01-13

    Ola L
underbar.grattis till texten fredrik!!
2008-01-13

  Inkarasilas
Right, sex styck bruttor vid fossingarna, bara att hämta ett spann vatten, eller ska vi ligga här och bara vinda mot himlavalvet, hmmm?
2008-01-12

  Jessica Ebbesson
Skimrande och fantastiskt vackert!
2008-01-12

  Nina V A
vilken bärgning, snygg så snygg!
2008-01-12

    Noomi
med mig blir det fem
avsvimmade kvinnor...
det är ett rätt bra betyg det..
2008-01-12

  aol
jag tror jag svimmar jag med
när jag dessutom ser desa kvinnor
ligga vid dina fötter
jag tittar uppåt och ser just bilden du gav
2008-01-12

  Cris
jag vill också lägga mig till högen av avsvimmade kvinnor. det är makalöst hur du kan få en snigel till ngt så vackert.
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP