Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det handlar om HUR man ligger

 

när man sover,

inte vart eller när på dygnet,

inte på vilket sätt det luktar eller doftar, i omgivningen

eller vart sängen ÄR placerad någonstans i rummet

eller färgen på lakanen eller kuddarnas volym 

vilka ljud som finns omkring

eller oväder som stör 

 

Konsekvensernas Hus 

vilar alltid i samtidigheten

och välkomnar inget mer än behaglighetens

ro

 

-

 

såhär sover jag

ena benet i veck över det andra

andra armen i veck över det ena

 

som en halvt foster

och någon sa;

att män som sover på rygg

är skengravida 

 

och jag fick en förfrågan alledes nyss

om jag ville skänka min sperma 

 

för att göra någon lycklig 

 

och hur jag än vrider på det

så finns aldrig

 

nåt svar 

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 257 gånger
Publicerad 2008-01-12 13:37



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
lysande tankar, klart grabben ska ha en tempur
2008-01-16

  Larz Gustafsson VIP
Jag ligger också ungefär så där.
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#