Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gahali bahamas


gahali bahamas
och rynkande ro
i en klo av min sjungaste
tro

måste rimmla mig hem
och jag mammar i hamm
i mitt hymmande tal
av sten

och månan hon skär
och slår tinning i dunk
och hon vrider min tunga
i moln

att jag ingenting vet
om min blindaste dröm
och en tommene darr
är vårt liv

och vad jag nu kysser
är ord i din mun
och en vindlande
huggingeflod

och jag kastar ditt huvud
av livglänsarhår
och min livsmening slickad
av ben

och jag kysser
mig stilla
med ord av din mun
och en vagga av
sorlande rött

och mindre och
mindre blir orden
i natt
och min hand
är ett skrik
i din hand

 

 




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 599 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-01-12 22:52



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
eget är ett bra ord här, långt ifrån allfartsvägarna, gillar det lekfulla, modet, känslan
2008-07-02

  mikael ejdemyr VIP
Att dansa sig loss ur det givna, så sorgset och rytmiskt och självsvåldigt, det är stort.
2008-01-14

  Inkarasilas
Aaah, helt betagen. Ungefär som världen muttrande sökte skydd i något som en gång var tröst men nu endast torrt tal och meningslöst pladder, för fan hela mänskligheten som små hjälplösa skrikande barn och FN som en Alkismorsa på dekis. För den delen, sen kan jag läsa den rakt av utan att fundera och då är det så jävla vackert att jag kippar efter luft. Utsökt.
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm