Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månförbannelse


Detta förbannade månsken
Som gör min kväll sen
Eller tidig kanske mer
För det man ser
Är den ljusa himlakropp
Som stiger opp
Såfort den kan

Som om inte han
Visste vad han skapar av skada
Gå och bada
Dyk ner i plurret på andra sidan
Vi i lidan
Känner din dragning som en slags oro i kroppen
Det vore ju toppen
Om i alla fall den försvann
Då kunde man
Njuta av fullmånens sken
Utan spring i sina ben….




Fri vers av LassO
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-13 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO