Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa människor kommer man alltid att sakna, hur lång tid det än går...


Saknad



När din pappa dog
Så tog sorgen över hela ditt liv
Och vi andra fick inte plats
Vi saknade också honom
Mannen som gjorde så mycket
Men syntes så lite

Men vår sorg var inget
Den räknades inte
För det var ju ”din” pappa
Och inte min svärfar
Inte barnens morfar
Som togs bort

Jag saknar honom fortfarande
Men inte dej….
Jag tror att han går leende i himlen
Med sin keps på sned
Med fiskespöt i ena handen
Och försöker skicka ner kärlek
Och goda råd, till alla han älskar…




Fri vers av LassO
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-13 02:35



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
den här tyckte jag mycket om
tummen upp
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO